„Spiralni kanali, Ližnjan 2015. – Svijet u 3 riječi'

 

Poštovani g. Vlado Franjević,

S Vašom idejom i radom upoznali ste me 2013. godine kada sam imala priliku biti gost u gradu Vaduzu. I sama kao umjetnik i organizator kulturnih programa znala sam da ono što radite je vrijedno divljenja i poštovanja, jer količina pozitivne energije koju ste tada prenijeli na mene je nešto što sam do susreta u Ližnjanju mogla samo zamisliti. Kada ste mi uputili poziv da budem dio umjetničkog  interdisciplinarnog i multimedijalnog  koncepta „Spiralni kanali, Ližnjan 2015. – Svijet u 3 riječi', prihvatila sam s velikim zadovoljstvom participirajući fotografijama na zadanu temu.

Susret i boravak na programu u Ližnjanu od svoje ideje do realizacije dokazao je da Spiralni kanali su puno više od kulturnog projekta. Beskonačne mogućnosti spajanja umjetničkih različitosti, multikulturalnog dijaloga i razmijene energija ovim projektom stvaraju vrtloge  kreativnosti za nove ideje koje reflektiraju vizualnim spajanjem spojivog i nespojivog u sasvim prirodnim i iskoristivim 


sredinama. Bilo bi zanimljivo sve ispisane  poruka „Svijet u 3 riječi“ spojit u jednu cjelinu, sigurna sam kako bi tada dobili nadovezujući nastavak za slijedeći projekt „Spiralnog kanala“.


Od srca pozdravljam i želim Vam još mnogo novih mjesta i novih ljudi koje ćete ovim projektom spojiti. Upravo je to - neprocjenjivo.

 

Maja Vrančić

Predsjednica Udruge KURS, Split


(1.8.2015)


Kommentar schreiben

Kommentare: 0